Gründer, Linn Grete Sandum

Hei, jeg heter Linn Grete og er ansiktet bak At Ease og atease.no. Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om meg og hva som var motivasjonen min for å starte dette firmaet.

Jeg er en dame i sin beste alder vil jeg si, 39 flotte år og to nydelige barn har jeg fått. Det er flere grunner til at jeg valgte å starte opp At Ease, en av de største motivasjonsfaktorene er at jeg selv har diagnoser og tilstander som så mange andre mennesker.

Som liten hadde jeg barneleddgikt, dette har utviklet seg til psoriasis artritt i voksen alder, atopisk eksem og i graviditeten med sønnen min fikk jeg burning feet syndrom.

 

 

 

Jeg er en utadvendt dame som snakker med mennesker både privat og i forbindelse med jobb, i disse samtalene har det kommet frem så mange likhetstrekk. 
Mange av de jeg har snakket med føler de ikke blir trodd av lege, kollega og familie og savner forståelse for at hverdagen ikke alltid er A4. 
Det er så mange som ikke tør fortelle at de har en "greie", rett og slett fordi man er redd for å bli dømt, satt i bås eller sett ned på.
Felles for alle er et sterkt ønske om å bli frisk.

Nå kan jeg ikke hjelpe alle å bli frisk, men jeg kan bruke egne erfaringer sammen med kunnskap fra de jeg har snakket med til å hjelpe det jeg kan. Jeg laget en nettside som samler informasjon om diagnoser og tilstander, forslag til fysisk aktivitet og trening som vil hjelpe deg å bli bedre og til slutt produkter som vil lette symptomer.
Alt dette for at alle skal få en så optimal hverdag som mulig ❤️

 ”Alle mennesker har rett på et godt liv, bli sett, hørt og ikke minst trodd på!”